Najkvalitnejšie fotovoltaické panely roku 2024: Prečo je AIKO lídrom na trhu

V oblasti solárnej energie, kde inovácia a kvalita idú ruka v ruke, AIKO zaujíma vedúcu pozíciu s ponukou niektorých z najkvalitnejších fotovoltaických panelov dostupných na trhu v roku 2024. Dve varianty, AIKO 450Wp FULL BLACK a AIKO 445Wp FULL BLACK, dokazujú, prečo je značka AIKO považovaná za synonymum pre výnimočnosť. Pozrime sa bližšie na každý z týchto modelov a objavme, čo ich robí tak výnimočnými.

Fotovoltaický solárny panel AIKO 450Wp FULL BLACK

Hlavné charakteristiky:

AIKO 450Wp FULL BLACK je vrcholom fotovoltaickej technológie. S maximálnou účinnosťou 23% a inovatívnym dizajnom článkov All Back Contact bez obsahu striebra, tento panel zaručuje nielen vysoký výkon, ale aj odolnosť a dlhú životnosť. Half-cut technológia minimalizuje výkonové straty a zvyšuje výkon o 5 až 10W, čo je ideálne pre projekty, kde každý watt má význam.

Prečo vybrať tento model?

AIKO 450Wp je určený pre tých, ktorí hľadajú absolútnu špičku v oblasti výkonu a efektivity. Jeho celočierny dizajn je nielen esteticky príťažlivý, ale aj technologicky pokročilý, čo umožňuje panelu vyniknúť v akomkoľvek solárnom projekte.

Fotovoltaický solárny panel AIKO 445Wp FULL BLACK

Hlavné charakteristiky:

  • Model: AIKO-A445-MAH54Mb
  • Výkon: 445W
  • Maximálna účinnosť: 22,80 %
  • Rozmery: 1722 mm x 1134 mm x 35 mm
  • Hmotnosť: 20,50 kg
  • Počet článkov: 108 (6x18)

Model 445Wp je takmer identický so svojím vyššie uvedeným náprotivkom v mnohých aspektoch, avšak ponúka mierne nižšiu maximálnu účinnosť 22,80 %. Táto variant by mohla byť atraktívnejšia pre tých, ktorí hľadajú optimálnu rovnováhu medzi vysokou kvalitou a cenovou dostupnosťou, bez výraznej straty výkonu.

Prečo vybrať tento model?

AIKO 445Wp FULL BLACK je ideálna voľba pre majiteľov domov a podnikov, ktorí chcú investovať do solárnej energie s dôrazom na kvalitu a odolnosť, zatiaľ čo si udržiavajú pevný rozpočet. S dlhou záručnou dobou a vysokou odolnosťou voči teplotným výkyvom, tento panel zabezpečuje vynikajúci dlhodobý výkon.

 

Či už sa rozhodnete pre AIKO 450Wp alebo 445Wp FULL BLACK, AIKO ponúka riešenia na špičkovej úrovni s dôrazom na inováciu, výkon a estetiku. S dlhou záručnou dobou a technológiou, ktorá zvyšuje účinnosť a odolnosť, sú solárne panely AIKO skutočnou investíciou do budúcnosti vašej domácnosti alebo podniku. Navštívte najpanely.sk pre viac informácií a objavte, ako môžu tieto solárne panely transformovať váš prístup k obnoviteľným zdrojom energie.